![]() ![]() |
Feb 5 2008, 02:11 AM
|
|
|
|
hocu da predjem 1850 rating prvo da uzmem veng, mada ce sa sezonom4 verovatno ukinuti i personal rating za veng iteme... :/ sta lupetas ti decko ti kad budes presao 1700 rating ja brisem igricu ovo za s4 jel si svestan o cemu govoris ? sezona 4 pocinje 2 meseca nakoz izlaska nove expanzije lvl 70 item i lvl 80 itemi jel si svestan ? |
|
|
Feb 20 2008, 12:45 PM
|
|
![]() Forum Addict Group: WoW Moderator Team Posts: 409 Joined: 27-December 06 From: Bg Member No.: 30,166 |
pao tezak nerf i samanu i priestu..jedino je dobro sto su stavili ghost wolf da bude 2sec(instant preko talenata) i tremor totem ima kraci tick..
ffs nature's swiftness i elemental mastery dele 10 sec cd!! sto onda ne skinu i pom/ap maga?! jos uvek ne uvode mail za enh samana! NECU GLUPI AGILITY I AP! ffs 70lvl mail sa str i crit mozes na prste da izbrojis! ![]() ![]() |
|
|
Feb 20 2008, 01:35 PM
|
|
![]() Administrator Group: Root Admin Posts: 1,341 Joined: 27-December 06 From: Smederevo Member No.: 15,202 |
Jebiga nerfovali elemental shamane samo tako
Sad ce enchant da svi budu :S Elem sto se palaidna tiche ![]() ![]() And now we are Free. I will see you again… but not yet… Not yet! |
|
|
Feb 20 2008, 02:29 PM
|
|
|
|
ma super..nije dovoljno sto su nerf call of thunder
izgleda da je dobro sto sam farm Enchancment gear ![]() ![]() |
|
|
Feb 20 2008, 02:31 PM
|
|
|
|
Da,nerf ele shamanu,nemaju pametnija posla pa nerfuju,i ne znam kako ce izgledati ovo sa 50% za cast ligtbolta i chain al sa 70% je bilo bas u zivanje igrati,sad mi zao sto nisam enha
A ovo za wolf formu,hehe koje ce to j*banje biti bas me zanima kako ce ispasti na kraju,bice bezanja po areni kao gey druidi A runjah ja sam zato kad sam ding lv 70 respecovo ele,jbg bilo mi glupo da mi glavni stat bude agility(glup razlog:/) A i razumem ih boli ih k***c sad da prave tri vrste mail itema za jednu klasu ali,neka neka bice dobrih dana i za nas;),mislim smucila mi se klasa svaki patch oni nesto nerfuju,menjaju... |
|
|
Feb 20 2008, 03:35 PM
|
|
|
|
Sto se priesta tice u proslom patchu su nas Nelfove dosta poboljsali,a u ovom dobra stvar je to se fear ward mocu i u sf
![]() |
|
|
Feb 27 2008, 11:01 AM
|
|
|
|
Nigde nisam uspeo da nadjem info kad planiraju da puste 2.4, jel zna neko?
![]() ![]() ![]() |
|
|
Feb 27 2008, 12:34 PM
|
|
![]() Forum Addict Group: WoW Moderator Team Posts: 409 Joined: 27-December 06 From: Bg Member No.: 30,166 |
A runjah ja sam zato kad sam ding lv 70 respecovo ele,jbg bilo mi glupo da mi glavni stat bude agility(glup razlog:/) shaman ce pokidati huntera po dpsu,ako imaju istu opremu..problem u agi+ap opremi je sto moram roll sa hunterom dok str+crit je iskljucivo za shamana ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |