IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages V  < 1 2 3 4 5 > »   
Closed TopicStart new topic
> WoW-Serbia Guild, Samo zamisao, mislim da bi bilo super...
killygor
post Aug 4 2008, 11:37 AM
Post #41

Forum God
Group Icon

Group: Administrators
From: Beograd
Member No.: 30,447

ne moze neko ko nije igrao prebc raiding i presao makar mc bwl ili presao mh i bt u bcu da se smatra ozbilnjin igracem za expanziju
ovde se cilja ozbiljno igranje a ne skupljanje srba na jedno mesto da bi wajpovali u karazanu
Go to the top of the page

+Quote Post
kobaya
post Aug 4 2008, 11:59 AM
Post #42

RAWR!
Group Icon

Group: Super Moderator
From: Smederevo
Member No.: 30,421

^ sve je recheno.

Dodje lik i spominje hiljade ispred AQ Gates, tachnije 5 hiljada ljudi (server crash anyone?), kad nikad nije ni video event, a kamoli obe raid instance (ne mogu da tvrdim ovo drugo, samo pretpostavka).Drugi lik pricha o tome kako holy pala/frost mag je super za 2v2 setup.Raiduje kao full-frost (0/0/61).Treci kao hunter hoce da pravi thunderfury na lvl 70. tongue.gif Ali dobro, taj se iskulirao.
Ima josh raznih ljudi sa svojim raznim "profesionalnim" iskustvima.
Cenim da bez pre-bc iskustva nemate shta da trazhite u tom guildu....Ako uopshte bude bilo nechega.

A to shto sada radite SSC/TK/MH/BT bez attunement-a, to radite samo zato shto vam je blizz dozvolio (more ppl playing = more cash for them, anyone?), a ne zato shto ste mnogo dobri i imate dobar gear (znam milion guildova koji imaju 5/6 SSC, 3/4 TK, 4/5 MH i 4/9 BT, da se ne lazhemo, takvih ima koliko volish), mislim, pola wow populacije mozhesh slobodno da bacish u guild <I HAS PURPLES>, toliko je lako uzeti ih (free epix anyone?)...

Zashto josh uvek postoje attunements za MC/BWL/Ony??Zashto nisu skinuli attunements pre nego shto je izashao Burning Crusade? -> Tada su se ljudi mnogo vishe trudili da postignu neshto, znalo se ko je ko i shta je shta.

*verovatno sam se nalupetao svega i svachega, ali to je moj POV (point of view, za neupucene) na stvari kakve su bile i kako sada stoje*

--------------------

I R LOLTROLL!

+Quote Post
Infected1
post Aug 4 2008, 12:01 PM
Post #43

Advanced Member
Group Icon

Group: Members
From: Italy
Member No.: 30,643

zasto mislis da oni koji nisu presli MH ili BT nemaju skill??? to je bas glupo tbh . evo ja npr bio jedanput u MH prvi boss znaci ja nemam skill smile.gif

sto se tiche guilde ako ovo uopste uspe ja mogu da nabavim minimum 20-ak dobrih igracha (nashih ljudi) sto iz crne gore, preko grane i srbije.
sve je to OK u prichanju ali je u praksi mnogo zajebano igrati sa nashim ljudima...

--------------------

+Quote Post
Lemi
post Aug 4 2008, 12:29 PM
Post #44

Junior User
Group Icon

Member No.: 32,527

zasto mislis da oni koji nisu presli MH ili BT nemaju skill??? to je bas glupo tbh . evo ja npr bio jedanput u MH prvi boss znaci ja nemam skill smile.gif

Ovo je tacno.....znam ljude koji nisu radili MH i BT a super znaju svoju klasu.....Ima ljudi koji su radili i Bt i MH pa su nabovi

Treba probati da napravimo guild,ako neuspe jebiga ali bi stvarno bilo imba da uspe.Gledam neke ruse na mom serveru,likovi su do jaja.....ubili oko 7-8 bosseva u BT i ceo MH,stalno invajtuju nove ruse i pomazu im ako nemaju dobar gear da dobiju.

--------------------

+Quote Post
kobaya
post Aug 4 2008, 12:44 PM
Post #45

RAWR!
Group Icon

Samo da kazhem:

/popcorn

--------------------

I R LOLTROLL!

+Quote Post
Shapke
post Aug 4 2008, 01:02 PM
Post #46

Member
Group Icon

Member No.: 32,734

Tako treba pozivaj se na prosle akcije, uostalom, ljudi se ne menjaju, zar ne?
A sad vidim kakvi su ljudi na Frostmane, na trenutak mi je bilo zao sto si toliko zeljan
za prozivanjem ali, nah, ne treba nikom biti zao takvih ljudi.

--------------------
This post was just a joke, don't QQ.
And btw, what's your rating?
--------------------------------------------------------------------------

+Quote Post
kobaya
post Aug 4 2008, 01:24 PM
Post #47

RAWR!
Group Icon

Bravo, care, ti si moj idol.Can I touch you?

To su bile chinjenice, i jesam, naveo i tvoje odvale.Sad se uvredi, koga boli.
I upravu si bio.
ljudi se ne menjaju, zar ne?

Ne menjaju se, glup ostaje glup.Zatucan u mozak, shta god...
Taj text nije namenjen tebi, to su samo primeri, kakvih igracha ima ovde.
Ali poshto si ti kranje retardiran, i kapiranje ti je veoma slaba strana (da li uopshte imash celije tog dela mozga, pitam se?).
I onda dodje i pricha neshto kako bi hteo da upadne u taj guild...Chovek koji "raiduje"/igra pvp bez osnovnog talenta CLEARCAST -> http://www.wowhead.com/?spell=12577 <- trazhi neshto ovde...Daj molim te...I onda mu smeta shto ga svi tovare kad nema pojma da igra ovu prostu igru...
Molim te, nemoj da se trudish da odgovarash, ispashcesh josh gluplji.A onda cu da ti banujem i taj user, kao nekada cowboy.

--------------------

I R LOLTROLL!

+Quote Post
KreatoR91
post Aug 4 2008, 02:05 PM
Post #48

Member
Group Icon

From: Novi Bg
Member No.: 32,626

@Kobaya: Htedoh ja da pomenem za RUR posto sam i tamo cini mi se rekao isto kao i ovde.
Desilo se isto sto ce se i ovde desiti, sve se napalili, na kraju nista :/

+Quote Post
Lemi
post Aug 4 2008, 02:18 PM
Post #49

Junior User
Group Icon

Member No.: 32,527

naravno nemozemo napraviti guild kad ljudi vise vole da seru nego leba da jedu!
Lepo neko rece na forumu MENTALITET NEDOZVOLJAVA!
a i ovo srba sto ima na ovom forumu nije ni 15% od ukupnog broja srba koji igraju wow...ako Silencer bude probao da napravi guild nemora uzimati samo sa ovog foruma ljude!
lako se moze prosiriti vest da se pravi srpski guild!

--------------------

+Quote Post
Infected1
post Aug 4 2008, 02:26 PM
Post #50

Advanced Member
Group Icon

From: Italy
Member No.: 30,643

ma nije stvar ko je gde raida nego jednostavno NO KIDS IN GUILD! sve preko 21-22 ok sve ispod nek ceka da poraste (cast izuzetcima kojih naravno ima i za koje moze da se kaze da je ok igrach ne samo za svoju klasu nego da je i ok lik)

--------------------

+Quote Post
Shapke
post Aug 4 2008, 02:28 PM
Post #51

Member
Group Icon

Member No.: 32,734

QUOTE (kobaya @ Aug 4 2008, 02:24 PM) *
Bravo, care, ti si moj idol.Can I touch you?

To su bile chinjenice, i jesam, naveo i tvoje odvale.Sad se uvredi, koga boli.
I upravu si bio.

Ne menjaju se, glup ostaje glup.Zatucan u mozak, shta god...
Taj text nije namenjen tebi, to su samo primeri, kakvih igracha ima ovde.
Ali poshto si ti kranje retardiran, i kapiranje ti je veoma slaba strana (da li uopshte imash celije tog dela mozga, pitam se?).
I onda dodje i pricha neshto kako bi hteo da upadne u taj guild...Chovek koji "raiduje"/igra pvp bez osnovnog talenta CLEARCAST -> http://www.wowhead.com/?spell=12577 <- trazhi neshto ovde...Daj molim te...I onda mu smeta shto ga svi tovare kad nema pojma da igra ovu prostu igru...
Molim te, nemoj da se trudish da odgovarash, ispashcesh josh gluplji.A onda cu da ti banujem i taj user, kao nekada cowboy.

Sta ti znas o mom pvp speccu majke ti?
Proseravas sve svaki dan da se ja nalazim uvredjenim a ustvari je smesno koliko si idiot.
Kad god se nadjes prozvanim, delis banove pa se zato kurcis al pazi, mnogo ljudi misli da si krajnji *****
i zabole neke sa ovog foruma koji ces ti krc-palac da izprozivas neke kad samo ti u tome uzivas.
Fore su ti zastarele, i polako pocinjes da ides OUT iz svih fazona, da ne quoete-ujem sve tvoje postove do sad tipa : ne trudi se da odgovaras - ja to rekao iz shale, a ti se nasao debil nasao uvredjenim - ovo za talente kenjas koliko nikad nisi, jer pola ljudi ne zna ko mi je main, pa dozvoljavas sebi da se proseravas o mojim talentima,
i da, mene niko ne tovari ovde, to se samo ti "pametan" nashao pa napalio da izmisljas gluposti

Izvoli, banuj me, budi najveca ------ ovog veka koja ne moze da istrpi ni jednog lika sa foruma, a spomeni usput i zasto si me banovao, nek ljudi sa malo mozga vide sta ti sve govoris, ne samo sta se tebi govori.

I da, nisam se i uvredio niti sada placem, ali i dalje stojim da mi je zao koliko si tuzan covek.

I da vidis samo koliko me briga sto ces me banovati, evo vec sam poceo da cmizdrim oko toga.

Aj sad smisli nesto novo, za promenu, pa odgovori u stilu.. a ne u svojim zaostalim fazonima.

--------------------
This post was just a joke, don't QQ.
And btw, what's your rating?
--------------------------------------------------------------------------

+Quote Post
uniX