QUOTE (kobaya @ Aug 4 2008, 02:24 PM)

Bravo, care, ti si moj idol.Can I touch you?
To su bile chinjenice, i jesam, naveo i tvoje odvale.Sad se uvredi, koga boli.
I upravu si bio.
Ne menjaju se, glup ostaje glup.Zatucan u mozak, shta god...
Taj text nije namenjen tebi, to su samo primeri, kakvih igracha ima ovde.
Ali poshto si ti kranje retardiran, i kapiranje ti je veoma slaba strana (da li uopshte imash celije tog dela mozga, pitam se?).
I onda dodje i pricha neshto kako bi hteo da upadne u taj guild...Chovek koji "raiduje"/igra pvp bez osnovnog talenta CLEARCAST ->
http://www.wowhead.com/?spell=12577 <- trazhi neshto ovde...Daj molim te...I onda mu smeta shto ga svi tovare kad nema pojma da igra ovu prostu igru...
Molim te, nemoj da se trudish da odgovarash, ispashcesh josh gluplji.A onda cu da ti banujem i taj user, kao nekada cowboy.
Sta ti znas o mom pvp speccu majke ti?
Proseravas sve svaki dan da se ja nalazim uvredjenim a ustvari je smesno koliko si idiot.
Kad god se nadjes prozvanim, delis banove pa se zato kurcis al pazi, mnogo ljudi misli da si krajnji *****
i zabole neke sa ovog foruma koji ces ti krc-palac da izprozivas neke kad samo ti u tome uzivas.
Fore su ti zastarele, i polako pocinjes da ides OUT iz svih fazona, da ne quoete-ujem sve tvoje postove do sad tipa : ne trudi se da odgovaras - ja to rekao iz shale, a ti se nasao debil nasao uvredjenim - ovo za talente kenjas koliko nikad nisi, jer pola ljudi ne zna ko mi je main, pa dozvoljavas sebi da se proseravas o mojim talentima,
i da, mene niko ne tovari ovde, to se samo ti "pametan" nashao pa napalio da izmisljas gluposti
Izvoli, banuj me, budi najveca ------ ovog veka koja ne moze da istrpi ni jednog lika sa foruma, a spomeni usput i zasto si me banovao, nek ljudi sa malo mozga vide sta ti sve govoris, ne samo sta se tebi govori.
I da, nisam se i uvredio niti sada placem, ali i dalje stojim da mi je zao koliko si tuzan covek.
I da vidis samo koliko me briga sto ces me banovati, evo vec sam poceo da cmizdrim oko toga.
Aj sad smisli nesto novo, za promenu, pa odgovori u stilu.. a ne u svojim zaostalim fazonima.