IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages V  < 1 2  
Closed TopicStart new topic
> Танкинг КАРА, Која јачина
kobaya
post Aug 8 2008, 12:59 PM
Post #21

RAWR!
Group Icon

Group: Super Moderator
From: Smederevo
Member No.: 30,421

^ kao shto rekoh u nekom gornjem postu...Tardface.

Реците ми само још која је захтевност за кару на вашим серверима. Овде траже хилере са 1600+ тенкове са 1900+хп магове са 1200+ хунтере 2000ап роуджове такодје 2000+. По мом мишљењу то је пренаупуцано. Ако такви ликови нису нубови кара може да се заврши без випе,

To se zove speed-run/badge run, aka, non-retard friendly 3hour run.
AKA, karazhan se zavrshi za 3 sata sa dobrom grupom, niko nece da gubi vreme sa tobom,
[sarcasm] pr0 [/sarcasm] igrachem, i radi KZ jedno 6-7 sati.U najgorem sluchaju 2 dana. smile.gif

Btw....
роуджове

Lol'ed.

--------------------

I R LOLTROLL!
Go to the top of the page

+Quote Post
Deda
post Aug 8 2008, 02:43 PM
Post #22

Advanced Member
Group Icon

Group: WoW Moderator Team
Member No.: 30,825

Samo da razjasnimo jednu stvar, da bi bio imun na critical hits (PvE) moras da imas 490 defense ili def. rejting pomesan sa resil-om.

Da bi bio imun na Crushing blows od strane Boss-a moras da imas 102.4% avoidance, miss/dodge/parry/block kombinovano.

+Quote Post
joximovic
post Aug 8 2008, 03:20 PM
Post #23

Advanced Member
Group Icon

Group: Members
From: Bijeljina - Beograd :P
Member No.: 31,411

Kazes coveku "Неморам да будем неки зналац да би знао да неможе се тенка са Тундер клапом и Клејвом."
Prvo ne znam sta pametujes ti, kako mislis da tankujes vise targeta bez thunderclapa?! Ono mozda i moze ali da slomis prste pritiskajuci sunder, tab+sunder, tab+sunder, tab+shield slam etc. I tad ti nije siguno ako tako budes radio gubices vreme pa ce main target da ti pobegne 100%. Bez TC-a je tesko tankovati vise targeta.
Drugo... ok je sto pises cirilicom, meni ne smeta nista... ali NE MORAM i NE MOZE se pise odvojeno jbg.
A trece... mnogo mrzim kad mi neko kaze "meni ne treba def rating da bi znao da tankujem". To su ciste gluposti... naravno da su skill i oprema 2 razlicite stvari... ali neke stvari moraju da se znaju. Sta ces ti bez 490 def. ratinga, da odes u Kara da te NB zvekne criticalom od 10k?! jos nisi mnogo dobar sa hp-om, to bi bio skoro instant death.
I to sad sto mozes heroice da radis bez 490 def. ti je zasluzan Blizz sto je nerfovao sve zivo pa cak i heroice. Ja znam da su pre heroici bili dosta tezi. I ova nova stvar da se sa honored otkljucava heroic mi se uopste ne svidja. Kad vidim nekoga da hoce da mi ide u heroic a ima i jos uvek poneki zeleni item pa ubio bih ga.

--------------------

wow armory link

Remember to take all things in moderation, but not and World of Warcraft :)

+Quote Post
voodookv
post Aug 8 2008, 06:01 PM
Post #24

Junior User
Group Icon

Member No.: 32,453

Coveka nisam nazvao noobom zbog ove teme. Da je iskusniji 100% jeste. Igram wow samo 2 meseca. A malo pobudajte po forumu i nacicte zashto sam ga prozvao. TC i Clave samo 2 udarca nemogu da tenkuju. Mora da koristi Sunder Armor i tek je sada pomenuo da to treba raditi i sa time se slazem. Dalje, za def je takodje u pravu. To sam ga poslusao i vec poceo da radim na tome. Back + 12 def raiting enchant. Onda shild sam uzeo pvp dok skupim 33 bedza. Jer ovaj stit je sranje, ali mi daje dosta stamine.

A covek sto je poceo da se prepucava samnom i odmah da me napada to je njegov problem. Ja sam samo skrenuo coveku paznju da za TC i Clave nemoze da tenka, a on me onda nazove noobom. Naravno da necu mu ostanem duzan. Zashto nikoga ovde drugog nisam nazvao, a pogledajte postove. Realno ima ljudi koji poznaju wow ko da su za 1vi dan rodjenja dobili wow paket, ali ima i mnogo vise neznalaca.

A Kobayi porucujem da pogleda gore sve postove i onda da me napada. A gore je takodje rekao da cu se zalim sto mi treba def. Ovaj topic sam pokrenuo sa tim pitanjem jer nisam znao koliko mi treba. Da sam znao nebi te pitao 1000%. A takodje sam i rekao da neradim MT josh uvek nego samo OT. I Kobaya ako zelish da ti ne odgovaram slobodno ti iskuliraj moj post. Niko te ne tera da odogovarash. Da si bolji tenk od mene verujem da jesi, ali pricacemo o ovome za mesec dana opet. Da nagruvam josh boljih statsa.

+Quote Post
kobaya
post Aug 8 2008, 07:59 PM
Post #25

RAWR!
Group Icon

Je l' si ti prirodno glup ili shta?
Je l' si ti u prvom osnovne uchio da chitash?
Ajde TI pogledaj gore postove i obrati paznju na ovaj deo:
svaki tvoj udarac pravi dmg, svaki tvoj dmg pravi threat, kad tankujem 2 mete, naravno da cu na main target da spamujem sunder(devastate)/slam/revenge, a da drzhim aggro na drugoj cleavom i tc-om.

Je l' si prochitao?
Ko je uopshte spomenuo da se tankuje samo sa cleave'om i tk'om?
Mozhda neka siva celijica u tvojoj glavici pomeshala babe i zhabe...

Ajde sada josh jednom, chovek na onoj temi je pitao kako da MULTI TANKUJE, a ne da tankuje single target.Za sada, po poenima retardiranosti, ubedljivo vodish.Nishta ne mozhe chovek da skonta.
Cowboy #2 anyone?

Da napomenem, svaki warrior, zna kako da radi single target tank, i kad kazhesh choveku "TANK HIM", nece odmah da spamuje cleave i tc (nije retard), nego ce lepo otici u Def Stance, i prochitati tooltip za Sunder -> "CAUSES A HIGH AMOUNT OF THREAT" <-
Evo, da i ti prochitash -> http://www.wowhead.com/?spell=25225

A to shto si ti pglu, i treba ti na tacnu reci, kreni sa sunderom, onda spamaj heroic/slam/revenge -> Multitankuj sa cleave/tc/ds, to je skroz druga pricha, i mene u tu prichu ne meshaj.

Josh jedan savet, nemoj vishe nikome da skrecesh pazhnju, prvo pochni od toga da:
1) chitash tudje postove
2) Prochitash opet isti post
3) ako treba josh jednom
4) Skontash
5) Onda daj neki argument ako hocesh da prozivash

Toliko od mene, nemoj ti meni nishta da poruchujesh, sa svojim znanjem i poznavanjem igre, mozhesh samo da se sagnesh....

Realno.

/K off

--------------------

I R LOLTROLL!

+Quote Post
voodookv
post Aug 8 2008, 09:29 PM
Post #26

Junior User
Group Icon

Member No.: 32,453

QUOTE (kobaya @ Aug 8 2008, 01:59 PM) *
Vs 2 moba, spam thunder clap & cleave.
Vs 3 moba, spam thunder clap & cleave.
A vs 4 moba, ne znam ni ja, spam TC and Demoralising shout imo. tongue.gif

A shto se tiche shattered halls-a, pa to i jeste retardirana instanca zbog mnogo velikih packova. :<

Jel ovo moj komentar ili tvoj magarche?!? Jel se ovde spominje negde ili revange ili Deviate ili heroic ili bilo sta ili si samo lepo napisao

Vs 2 moba, spam thunder clap & cleave.

O tome ja tebi prichali ili ti si toliko glup da bi shvatio neke proste stvari. Samo ti nastavi da gledash po wow headu zasta sluzi pojedini skill ili lakse pitaj mene, posto ih toliko koristim da znam zashta koji skill kod mog chara sluzi.

Pozdrav Kobaya. Nastavi da mi pishish poshto po tvojim postovima ispada da i znash da igrash ovu igricu, nego da si hteo zeznesh choveka. Pokvarnjaku jedan. smile.gif

+Quote Post
Silencer
post Aug 8 2008, 09:33 PM
Post #27

Administrator
Group Icon

Group: Root Admin
Member No.: 15,202

Mrzi me da citam 2 strane debilisanja, generalno nemate pojma, naucite da igrate vase klase pa onda diskutujte, imate velike guide na wow-europe.com forumu, odakle sam ja i ucio da igram npr u TBC Paladina kao DPS, dok sam sam ucio holy...
A ti Kobaya prestani da se raspravlja nego udari ban i jednostavno ukloni coveka koji ne ume da se ponasa na forumu ili cu ja to poceti da radim, ne znam sto se nabedjujes sa njime ? Vidis da decko igra 2 meseca WoW, ne zna sta je Ragnaros ni C'Thun kamoli ko je Lethon, Emeriss, Ysondre, Taerar, a niko na forumu sem mene i mozda galeta nije video Doctor Weavil, i Maws... I ti si nasao njemu da solis pamet kako da tenkuje i posle da te jebe kako je on pametan ? smile.gif

Ajde sad na wowwiki vidite koji je koj boss pa onda dodjite pametni ....

--------------------

And now we are Free. I will see you again… but not yet… Not yet!

+Quote Post
kobaya
post Aug 8 2008, 10:42 PM
Post #28

RAWR!
Group Icon

Necu da banujem, zato shto sam rekao da vishe ne radim to jer kad je univerzix spamovao sa sto pedesetog accounta, niko nije nishta radio.Tako da me svrbi da banujem vishe.

Maws je ajkula u Azshari.smile.gif Video sam je. smile.gif Quest chain za AQ Scepter. tongue.gif Zajeban smrad. tongue.gif

Voodookv:
i 2 moba uz tesku muku uspijem da odrzim... ali sta da radim kao prije neki dan kad moram da drzim agro na 3-4 moba

Shta pishe ovde retarde?

Opet si dokazao da ti je koeficijent inteligencije kao broj tvojih patika.
Cenim da su i amebe pametnije od tebe.

Btw...DEVASTATE, a ne deviate....
Tardface.
Toliko o tome koliko znash o svojoj klasi. smile.gif

Kako ti nije dosadno da lupash ovoliko?
Ti meni dodjesh, realno, kao materijal za trollovanje...Ako ynash shta je trollovanje.

--------------------

I R LOLTROLL!

+Quote Post
Dypsy
post Aug 8 2008, 10:45 PM
Post #29

Forum God
Group Icon

From: tamo gde je sve po mom
Member No.: 30,595

To se zove speed-run/badge run, aka, non-retard friendly 3hour run.
AKA, karazhan se zavrshi za 3 sata sa dobrom grupom, niko nece da gubi vreme sa tobom.

Tad rad, moj novi skor je 2h i negde oko 20 min, i to sa guild altovima laugh.gif

--------------------
"There are many here among us who feel that life is but a joke.
But you and I, we've been through that, and this is not our fate,
So let us not talk falsely now, the hour is getting late."

+Quote Post
Galerius
post Aug 8 2008, 10:47 PM
Post #30

Moderator
Group Icon

From: Равна Гора
Member No.: 30,419