Je l' si ti prirodno glup ili shta?
Je l' si ti u prvom osnovne uchio da chitash?
Ajde TI pogledaj gore postove i obrati paznju na ovaj deo:
svaki tvoj udarac pravi dmg, svaki tvoj dmg pravi threat, kad tankujem 2 mete, naravno da cu na main target da spamujem sunder(devastate)/slam/revenge, a da drzhim aggro na drugoj cleavom i tc-om.
Je l' si prochitao?
Ko je uopshte spomenuo da se tankuje
samo sa cleave'om i tk'om?
Mozhda neka siva celijica u tvojoj glavici pomeshala babe i zhabe...
Ajde sada josh jednom, chovek na onoj temi je pitao kako da MULTI TANKUJE, a ne da tankuje single target.Za sada, po poenima retardiranosti, ubedljivo vodish.Nishta ne mozhe chovek da skonta.
Cowboy #2 anyone?
Da napomenem,
svaki warrior,
zna kako da radi single target tank, i kad kazhesh choveku "TANK HIM", nece odmah da spamuje cleave i tc (nije retard), nego ce lepo otici u Def Stance, i prochitati tooltip za Sunder -> "CAUSES A HIGH AMOUNT OF THREAT" <-
Evo, da i ti prochitash ->
http://www.wowhead.com/?spell=25225A to shto si ti pglu, i treba ti na tacnu reci, kreni sa sunderom, onda spamaj heroic/slam/revenge -> Multitankuj sa cleave/tc/ds, to je skroz druga pricha, i mene u tu prichu ne meshaj.
Josh jedan savet, nemoj vishe nikome da skrecesh pazhnju, prvo pochni od toga da:
1) chitash tudje postove
2) Prochitash opet isti post
3) ako treba josh jednom
4) Skontash
5) Onda daj neki argument ako hocesh da prozivash
Toliko od mene, nemoj ti meni nishta da poruchujesh, sa svojim znanjem i poznavanjem igre, mozhesh samo da se sagnesh....
Realno.
/K off