IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages V   1 2 3 > »   
Closed TopicStart new topic
> Najbolji Arena Tim!, 2v2
Simke
post Jun 10 2007, 09:37 PM
Post #1

Advanced Member
Group Icon

Group: Members
From: Zabalj(okolina NS)
Member No.: 30,251

Po meni to je Rogue/Pala....Ja cu kao paladin da budem holy a rogue ???

--------------------
And how many small orgasms u get when u one-shot a lvl 70 Gnome?
Go to the top of the page

+Quote Post
vlada92
post Jun 10 2007, 10:18 PM
Post #2

Forum God
Group Icon

Group: VIP Group
From: Smederevo
Member No.: 30,069

Ne lupaj gluposti molim te ako ne znas, kao prvo mislim da ne postoji najbolji tim, jer za svaku kombinaciju postoji lek, iako je doskoro bila najezda arms warriora i holy paladina, sada ih je manje, ima mnogo jakih kombinacija, ne mogu da pricam nista jer nisam igrao arenu, ....

+Quote Post
Cosa
post Jun 10 2007, 11:52 PM
Post #3

Advanced Member
Group Icon

Member No.: 30,562

bas ko sto vlada kaze... u 2v2 jos uvek ne postoji balans i to cini igru interesantnom... za svaki tim moze da se nadje tim gde ovi nemaju sta da traze tako da... uzivaj u razlicitostima...

--------------------
Cosa | Home is where the Hearthstone is

+Quote Post
bojanknezevic
post Jun 11 2007, 07:31 AM
Post #4

Forum Addict
Group Icon

From: RS-Bijeljina
Member No.: 30,340

igram arenu od samog pocetka i ne moze se reci da postoji najbolja kombinacija, ali su bar meni najvise problema pravili timovi lock + shadow priest i 2x mage.

--------------------
We never sold our asses to anyone, but we bought a lot of ass during the years

+Quote Post
killygor
post Jun 12 2007, 05:11 PM
Post #5

Forum God
Group Icon

Group: Administrators
From: Beograd
Member No.: 30,447

odgledao sam dosta warlock + shadow priest filmica u areni
i mogu da kazem da je to jednostavno bolestan dps koji oni naprave sa svojim dotovima da healovanje toga moze jedino ako vas healuje shaman i crituje sa NS-om ili neki drugi instant healovi
da ne pricam o tome da mogu da fearuju i silencuju healera a za to vreme (secund ipo) ubiju drugog biggrin.gif

druga kombinacija je warr i paladin
jednostavno jer je paladin mnogo dobar za prezivljavnje a warrior najboljii nuker u pvp-u
jos oba plate tako da npr 2 rouga npr ne mogu nista da urade
narocito sada kada ubace nove pvp trinkete rougovi ce biti bas losa arena klasa smile.gif

+Quote Post
bojanknezevic
post Jun 13 2007, 07:20 AM
Post #6

Forum Addict
Group Icon

QUOTE(killygor @ Jun 12 2007, 05:11 PM) [snapback]4537[/snapback]
i mogu da kazem da je to jednostavno bolestan dps koji oni naprave sa svojim dotovima da healovanje toga moze jedino ako vas healuje shaman i crituje sa NS-om ili neki drugi instant healovi
da ne pricam o tome da mogu da fearuju i silencuju healera a za to vreme (secund ipo) ubiju drugog biggrin.gif

jednostavno jer je paladin mnogo dobar za prezivljavnje a warrior najboljii nuker u pvp-u
narocito sada kada ubace nove pvp trinkete rougovi ce biti bas losa arena klasa smile.gif

ja 2v2 arenu igram sa mageom a ja sam rogue, doduse mage je rank 14 sa nekih +150.000 honor kilova. Lock + shadow je zaista tezak za dobit, njihovi dotovi te sjebu za par sekundi. Inace imam stav da su najbolje klase za pvp lock i shadow. Tako da je ta kombinacija u areni fanasticna. Mada sam dosta mecheva odigrao i protiv 2x mage sto je isto bolestan DPS. Ali od Pala + warr skor je otprilike 50-3 za nas. Jednostavno uvijek je jedan pod sapom, blindom ili ship. Mislim da su najjaci timovi u areni kad igraju 2 DPS-a. Kobinacije sa healerom u 2v2 su bar meni bez veze.

--------------------

+Quote Post
bojanknezevic
post Jun 13 2007, 07:32 AM
Post #7

Forum Addict
Group Icon

QUOTE(killygor @ Jun 12 2007, 05:11 PM) [snapback]4537[/snapback]

pa braca novi trinketi ce biti bolji nego stari jer skidaju sve moving imparing efekte, ne kontam sto bi rogue bio slabiji?!

--------------------

+Quote Post
killygor
post Jun 13 2007, 01:22 PM
Post #8

Forum God
Group Icon

Group: Administrators
From: Beograd
Member No.: 30,447

kao prvo nemoj da spamujes imas edit opciju
a na pitanje kako
tako sto ce pvp trinketi skidati blind i sap i sve sto rogue koristi da onemoguci nekoga iz kombata i slicno

+Quote Post
bojanknezevic
post Jun 13 2007, 01:31 PM
Post #9

Forum Addict
Group Icon

QUOTE(killygor @ Jun 13 2007, 01:22 PM) [snapback]4569[/snapback]
kao prvo nemoj da spamujes imas edit opciju
a na pitanje kako
tako sto ce pvp trinketi skidati blind i sap i sve sto rogue koristi da onemoguci nekoga iz kombata i slicno

kao prvo mrzi me da editujem
kao drugo ti trinketi ce skidati i droodov cyclone i jos sto sranja koja jebu rogua, prema tome ne vidim sto ce rogue biti oslabljen, uostalom uvijek je moguce uraditi sap 2x

--------------------

+Quote Post
Cosa
post Jun 13 2007, 01:34 PM
Post #10

Advanced Member
Group Icon

Member No.: 30,562

^ zato sto skida i blind i sap 16sec CC-> 6 sec u najboljem scenariju

Elem igram sa shamanom 2v2 i lagano se penjemo... 1810 rating za poslednjih nekoliko nedelja... Obojica PvE spec, ne brinemo mnogo jer znamo da nismo Top Dogs ali mogu da kazem da uzivamo... Znamo dobro da igramo obojica smo na samo ~150 resilience... Problem nam je lock sa fellhunterom zato je on prvi target uvek... Nismo imali problema sa war/pala comboom jer iz prostog razloga mnogo debila je uzelo da igra taj setup jer misle da je godly... kad izgubimo protiv takvog tima obicno gubimo -5 do -10 poena sto znaci da su nas zgazili stvarno dobri igraci... Inace mnogo novih sranja koja su napravili da healeri zive do sutra je ucinilo da promenim strategiju i uvek ubijem DPSa koji mi je najlaksi... 5x wound + shaman interuptuje jedan ili dva heala i njegov dps je mrtav...

2x DPS team moze da nas dobije samo ako ultra brzo ubije mog shamana...

Igram 3v3 sa war/rogue i healerom, tu imamo tog mog shamana iz 2v2 i jos jednog dobrog palu i tu smo tek poceli da ozbiljno igramo...

Pocinju da me smaraju velike price o resilience-u, promenama ovog i onog... Uvek ce biti da dobar igrac > los igrac... i tu nema dileme...

--------------------
Cosa | Home is where the Hearthstone is

+Quote Post
bojanknezevic
post Jun 13 2007, 01:37 PM
Post #11

Forum Addict
Group Icon

apsolutno

--------------------

+Quote Post
lakica
post Jun 30 2007, 10:08 PM
Post #12

Forum God
Group Icon

From: Bg
Member No.: 30,883

5vs5 najzabavnije btw....iako ne gotivim PVP volim tu i tamo koju arenu da odigram a najvise mi se svidja 5vs5 najveci nuke i najteze je preziveti...jel gledao neko onaj arena tim sa 5 Boomkina???kako likovi pwnuju biggrin.gif

--------------------