IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic
> Knowlagebase i FAQ
Silencer
post Dec 29 2007, 04:18 PM
Post #1

Administrator
Group Icon

Group: Root Admin
From: Smederevo
Member No.: 15,202

http://us.blizzard.com/support/splash.xml

Slicno nesto ovako je planirano za faq.wow-serbia.com, sledece sto treba da se napravi smile.gif Trenutno jurim da nadjem dobar sistem za FAQ i Knowlagebase. Ako neko zna komercijalan ili OpenSource Sistem za FAQ / KB smile.gif bilo bi pozeljno.

E sad neko se pita sto bi ja bio budala da uradim tako nesto kad ima na engleskom smile.gif Ljudi ne znaju za ovaj sajt, ne razumeju sta pise na engleskom smile.gif I imao sam dosta prilika da neko hoce da kupi WoW, a da nezna ni sta treba da kupi i kako sve funkcionise, to bi trebalo da bude delom sajt gde korisnik treba da se upozna sa svim pitanjima i gde ce da dobije svaki potreban odgovor, pre kupovine wow-a, pomoc pri instlaciji, resenje ka nekim wow errorima, zajedno uz bazu drajvera za graficke kartice, zvucne i ostalo...

Za sad ima nesto odradjeno jos odavno na www.wow-serbia.com, ali sam batalio jer sistem nije dobro integrisan uz CMS. Tako da mislim da je najbolje resenje da bude samostalan od ostalih sajtova.

--------------------

You're pro or you're a noob. That's the life.
Go to the top of the page

+Quote Post
necans
post Dec 29 2007, 04:49 PM
Post #2

Forum God
Group Icon

Group: Members
Member No.: 30,416

Nesto ovako? smile.gif

--------------------

Posetite,ne bi vam smetalo,a opustili bi se. Suplji Kotlic - Presipanje iz Supljeg u Prazno!

+Quote Post
Silencer
post Dec 29 2007, 05:02 PM
Post #3

Administrator
Group Icon

Group: Root Admin
From: Smederevo
Member No.: 15,202

Naisao sam na to ok je, mada ne zadovoljava moje uslove, los engine za templating (radi samo preko css-a).

--------------------

You're pro or you're a noob. That's the life.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

> Board Footer
Lo-Fi Version Time is now: 20th November 2008 - 06:30 PM

Internet Global News

Pacotes Reveillon Salvador | Unblock Myspace | Credit Counseling | Credit Card | Bad Credit Mortgages