Prvo, gz na ratingu, znam koliko je tesko i koliko treba zivaca da bi se doslo dotle. Iskreno zaista sam prijatno iznenadjen da vidim takav combo na tako visokom ratingu. Ali ima par stavri koje moram da te pitam.
1. Kakvi su vam fightovi sa druid/warr timovima? Trebalo bi lagano da vas biju jer je druid mnooooogo izdrzljiviji od pale po pitanju mane, ma ne samo od pale nego od bilo koga. Jel idete na taktiku sa koriscenjem 1h+shield+sunderi?
2. Mage/rogue - ako mage nije budala pa otvori fight sheepom, ovaj combo zbog jakog CC-a bi trebao da vas dobije vrlo lako sa non stop CC na pali i nuke warr.
3. Kako bre imate problem sa druid/hunter? Druid bi morao da trosi tone i tone mane da ishealuje hunetra kad ga warr mlati, a pala moze da skida stingove. Osim toga, hunter bi trebao brzo da ostane bez mane, a warr da ga pojede.
4. Shadow pop/lock - ja sam u s1 bio u ovom timu i lagano dosao do preko 2k, a sa pala warr smo isli full nuke na warr, dobar timing na silence i fear, i pala je bukvalno nonstop pod CC i warr brzo gine. U medjuvremenu su ubacili da rezilience utice i na dotove, ali opet ne vidim sto bi to bio problem za ovaj tim vs pala/warr.
5.Disc pop/lock. Ja trenutno igram u ovakvom timu, nismo losi i iskreno nikad nismo gubili od pale/warr, ja se uvek pridruzim sa DPS, a pala ima problem sto mora da izadje na otvoreno da bi healovao gde ga hvatamo u fear, ponekad radimo i mana drain obojica i partije lako dobijamo.
Btw svidjaju mi se ove taktike koje si pomenuo da ste koristili, na kraju krajeva, 2v2 je bracket u kome taktika nalepse dolazi do izrazaja i dobija partiju i protiv timova koji su 2 puta bolje gearovani. Mada, istina poenkad ni taktika, ni Bog ne pomazu kad naletis na neormalan setup u gadnoj areni, kao npr meni druid/lock u BEM areni, to se ne dobija. A to mi je malo glupo, jer iskreno za 5v5 sam slab, ne volim toliko mnogo ljudi u areni a 3v3 me nervira i iz principa nisam hteo da igram RMP setup.
E da, pre neki dan mi je drugar pomenuo sajt
http://www.arenajunkies.com/, zaista je fin, ima dosta korisnih saveta za strategije, a moze i da se vidi rating najjacih timova, pa da iskoristim priliku i malo boostujem e-peen (

), #1 smo od svih pop/lock timova na Fmane, trenutno 31. u 2v2, pa me intersuje koji treba da budes da dobijes gladiator titulu?