QUOTE (matori @ Jun 12 2008, 05:54 AM)

@Drake
Sto se tice 3v3, setup je prejak, toliko znam, mada nisam expert za taj bracket. Reci mi samo kako se snalazite sa druid/warr/rogue ili druid/enh shaman/rogue timovima?
Za 2v2 stvarno svaka cast. Lepo je videti pop/lock tim na tako lepom ratingu. Ja imam isti tim, nismo imali vecih probelma da dodjemo do 2k, ali od tad igramo samo po 10 partija nedeljno da uzmemo poene, jer ne igramo druge brackete, a fale nam poeni mnogo, jer sam ja u s3 usao sa full shadow pvp opremom, pa sam masu poena istrosio da uzmem full disc gear. Najvise do cega smo dosli je 2100+, zao mi je sto zbog poena ne mozemo vise da igramo, mislim da smo mogli da idemo jace. Zao mi samo sto lock prekida da igra u s4, a ja nemam zivaca da se uvezbavam sa novim lockom, pa cu probati sa rogueom. Btw, jel se mucite sa druid/lock ili druid/rogue timovima ( koji znaju da igraju ofc )?
I jos nesto? Nemoj mi reci da igras kao destro u 2v2???
Pocnes da mana dreina druid direkt narvno prvo dotas posle dreinas (drzis ih pod dots citavo vreme tako da druid mora da ih heala i kad promjeni form da bi healo drenas )
Ne nisam destro i 2v2