IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic
> Cartographer 3
Silencer
post May 28 2008, 08:00 PM
Post #1

Administrator
Group Icon

Group: Root Admin
From: Smederevo
Member No.: 15,202

Veoma popularan i poznat Ckknight, kreator addon-a kao što su Cartographer, Pitbull, FuBar (+plugins), upravo je objavio novu verziju Cartographer 3.

Download: http://www.curse.com/downloads/details/12701/

Ovaj map addon za World of Warcraft zamenjuje klasičnu verziju Mape koja dolazi uz WoW sa novim fensi mogućnostima.
Ideja je da radi više kao Google Maps, samo u igri pogledajte video zapis i uverite se sami.

--------------------

You're pro or you're a noob. That's the life.
Go to the top of the page

+Quote Post
NightKiller
post Jul 19 2008, 10:36 AM
Post #2

Member
Group Icon

Group: Members
Member No.: 30,977

Nisam znao gde da pitam u vezi ovog ali ima veze sa cartographerom ^^
Juche posle nedelju dana bez wow ja skinuo patch 2.4.3 i instalirao ga posle toga poskidao addone najnovije i sad ih ubacujem ja i kad sam ushao u wow ono Cartographer kad hocu da pogledam na mapi mi je mala sad.gif
Jel moze nekako da se to poveca da mi bude veca mapa,sve je malo ovako nishta se ne vidi? Jel se to moze promeniti ili je to tako,ili sam skinuo pogreshnu verziju ?

--------------------

+Quote Post
kobaya
post Jul 19 2008, 11:47 AM
Post #3

Übergod
Group Icon

Group: Super Moderator
Member No.: 30,421

Drzhi ctrl i motaj mouse wheel na gore.... ;P

--------------------

+Quote Post
Shammies
post Jul 19 2008, 11:49 AM
Post #4

Advanced Member
Group Icon

Group: VIP Group
From: Korgath, USA
Member No.: 30,032

Iskreno nova verzija kartografera je cisti fenseraj... Pre svega, nabudzena je bez razloga i previse memorije trosi. Predhodna verzija mi je znatno bolja i mislim da bolja od te i ne treba... Nove mogucnosti u novom kartograferu kao cursor-over = zoom itd su za mene beskorisne i jedu memoriju bzvz... Sve u svemu ipak je lepo videti da se neko trudi da poboljsa i olaksa igranje wowa...

@NightKiller - Da moze se povecati ili jos vise smanjiti... S ozbirom da sam na poslu i da nemam WoW iskreno se ne secam kako ali sam siguran da sam negde u Readme fileu ili logu procitao kako... Sve pise ako zelis da citas smile.gif ...

--------------------
In the kalimdor, Yes It's Teldrassil, There, There I'm awaken. Darkelf, almighty I'll be ....
Linux Site - Gamers - YoungCoders - phpbb - WoWSerbia -Blizzard Ent.

+Quote Post
vojnic™
post Aug 7 2008, 04:11 PM
Post #5

Forum Addict
Group Icon

Member No.: 30,408

Probao sam novi cartographer i uopste mi se ne svidja (delom zato sto mi je PC katastrofa). Lepo izgleda ali je previse iskomplikovano i mnogo memorije trosi :S

--------------------
QUOTE (killygor @ Sep 3 2008, 04:33 PM) *
sve cu da vas banujem sa foruma ako ne prekinete da se medjusobno prozivate na svakoj temi pa ce ostati 3 coveka na forumu

+Quote Post
Frame
post Aug 8 2008, 01:49 AM
Post #6

Forum Addict
Group Icon

Member No.: 23,819

Jupi hocu sve moje adonove sa aero efektima! jupi jej jupi jej, jos 2 giga rama wts za addone jupi jupi ...

BULLSHIT!

--------------------
Glavni i odgovorni za plague WoW addictiona u Smederevu. Počev od prve verzije bete do dana današnjeg, addict ostao addict a i skoro svi ostali koji su zaraženi u lancu koji se raširio za samo nekoliko dana.

+Quote Post
Silencer
post Aug 8 2008, 05:31 AM
Post #7

Administrator
Group Icon

Cartographer 3 je radjen u ACE3 smile.gif Tesko da moze da jede ram.....

--------------------

+Quote Post
Frame
post Aug 8 2008, 01:05 PM
Post #8

Forum Addict
Group Icon

Moze moze, to je sve samo zavera da ti mislis da ne jede, imas ti jos mnogo da ucis stevice sad.gif ... enivej, odvratan je. Ja ne zelim ovako nesto da imam. Cart2 je bio sasvim ok mada i njega nisam koristio vise od 2 dana >.> Addonless ftw. Btw, ko je jos lud da zumira elwyn forest toliko blizu da moze da vidi svako drvo >.> nesto en vidim poentu svega toga, a i nakazno je "pocepano" sve tu, eastern kingdoms, i kalimdor i outland, gimme a break.

--------------------
Glavni i odgovorni za plague WoW addictiona u Smederevu. Počev od prve verzije bete do dana današnjeg, addict ostao addict a i skoro svi ostali koji su zaraženi u lancu koji se raširio za samo nekoliko dana.

+Quote Post
Silencer
post Aug 8 2008, 01:17 PM
Post #9

Administrator
Group Icon

Mozda sve to zato sto je BETA ??? Kako proveravas kolko ram ti jede neki addon ? Ja bar imam addon koji mi to gleda, i koji brise garbage koji addoni prave posle nekog vremena.... Cart3 zauzima mi 400 kilobajta u memoriji. Dok Cart2 3-5mb, ali to zato sto imam silne infomracije data za gathering etc...

--------------------

+Quote Post
Frame
post Aug 8 2008, 01:54 PM
Post #10

Forum Addict
Group Icon

Sve je to lepo, ali i dalje stoji da nikome ne treba providni panel sa mapom koji se shiri po ekranu, nakazne terrain in game mape, i ostale stvari koje apsolutno ne sluze nicemu. I da, jedna od gadnih stvari koja mi se nije svidjala u bilo kom cartographeru je da su ti sve mape vec explored ali dobro .. stvar ukusa .. ko voli hiper kul nezahtevne efekte u wowu nek instalira sve zivo u njega, ko oce da igra wow igrace wow :>

--------------------

+Quote Post
Silencer
post Aug 8 2008, 02:01 PM
Post #11

Administrator
Group Icon

ali i dalje stoji da nikome ne treba providni panel sa mapom koji se shiri po ekranu, nakazne terrain in game mape, i ostale stvari koje apsolutno ne sluze nicemu.

Meni se svidja ko google maps, samo je stvarno mana providni panel, koji treba da isprave u novijoj verziji.... A inace taj Cart 3 je bio i review ujedno i isti je bio objavljen na wow-europe.com smile.gif u community news. Tako da se blizzu i svidela ideja, kao i meni npr... Ko hoce neka koristi cart2 tongue.gif Cart 3 je sasvim nesto drugo atm.

--------------------

+Quote Post
Frame
post Aug 8 2008, 02:44 PM
Post #12

Forum Addict
Group Icon

Tebi se svidja i paladin dps pa nista :| xD enivej, ajde bre uzivaj koristi c3 i to je to smile.gif a da, objavljen je i addon koji kad se firemageov blazing speed procuje ide benny hill muzika pa nista ... ;D