IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic
> Feral druid, Trebam pomoc oko speca
Bonemachine
post Aug 9 2008, 08:31 PM
Post #1

Member
Group Icon

Group: Members
From: Error
Member No.: 32,021

Frend mi je prestao sa WoWom pa sam dobio njegov acc sa druidom, posto imam slabo iskustvo sa druidima i jos ucim trebam pomoc oko speca.

Znaci zeleo bi Feral spec (boomkin no tnx) ali za dps, ne zanima me tankovanje, koji bi mi sluzio i za PvP i za PvE(nista veliko...heroici i mozda Kara) ako je to nemoguce izvesti onda bi bio zahvalan na oba primera. Ja sam pokusavao neke stvari ali nisam siguran da su dobri pa zato molim za pomoc iskusnije igrace.

Unapred zahvaljujem.

--------------------
...:::[]:::...

Go to the top of the page

+Quote Post
KreatoR91
post Aug 10 2008, 10:43 AM
Post #2

Member
Group Icon

From: Novi Bg
Member No.: 32,626

Ako nadjes grupu koja ce te voditi u heroic kao feral dps, svaka cast. Svakoj grupi treba sto vise CCa, tako da, bolje budi tank. Jedino ako Karazhan budes radio sa gildom, pa ce te voditi kao melee dps. Kolko znam, za tebe su talenti 17 u resto, i ostatak u feral. Za ostalo, slobodno PM smile.gif

+Quote Post
Simke
post Aug 10 2008, 11:28 AM
Post #3

Advanced Member
Group Icon

From: Zabalj(okolina NS)
Member No.: 30,251

Pazi, Feral Druid je najmocnija 1v1 klasa. Ako mislish da igrash arenu sa feral druidom... Jedino da imash irl frienda koji je disc priest i bash ZELI da igra sa feral droodom! Nadam se da si me razumeo smile.gif

--------------------
And how many small orgasms u get when u one-shot a lvl 70 Gnome?

+Quote Post
Lukakv
post Aug 13 2008, 07:56 AM
Post #4

Newbie
Group Icon

Member No.: 30,772

QUOTE (Simke @ Aug 10 2008, 12:28 PM) *
Pazi, Feral Druid je najmocnija 1v1 klasa. Ako mislish da igrash arenu sa feral druidom... Jedino da imash irl frienda koji je disc priest i bash ZELI da igra sa feral droodom! Nadam se da si me razumeo smile.gif

Njega vise interesuje PvP koliko ja vidim,a feral drood nije najaci 1v1

+Quote Post
Lukakv
post Aug 13 2008, 07:57 AM
Post #5

Newbie
Group Icon

Member No.: 30,772

QUOTE (Lukakv @ Aug 13 2008, 08:56 AM) *
Njega vise interesuje PvE koliko ja vidim,a feral drood nije najaci 1v1

+Quote Post
Simke
post Aug 13 2008, 09:29 AM
Post #6

Advanced Member
Group Icon

From: Zabalj(okolina NS)
Member No.: 30,251

Nisam rekao da je najjachi brate... Feral druid je klasa koja moza da pobedi veci broj drugih klasa nego bilo koja druga, ako si me razumeo :S . Naravno tu je uvek Sl/Sl ili affliction warlock koji ce da izuje druida in no-time. Da ti objasnim smile.gif Sve shto feral druid treba da uradi protiv warriora/paladina/enha shamana je da napravi opener sa cat formom napravi dobrih 2-3k dmg dok je meta stunovana nabaci bleed effect i predje u bear formu...I tako te lepo istanka do kraja duela. Protiv roga jednostavno bear from od pocetka ftw jer iako je bear forma predvidjena za tankanje radi prevelik dmg. Eto to ti je samo za melee klase. A shiftovanje magovih freezova necu ni da spominjem.
/sigh

--------------------
And how many small orgasms u get when u one-shot a lvl 70 Gnome?

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

> Board Footer
Lo-Fi Version Time is now: 21st November 2008 - 12:56 AM

Internet Global News

Pacotes Reveillon Salvador | Mortgages | Credit Counseling | Cheap Magazines | Bad Credit Mortgages