QUOTE (denmla @ Aug 20 2008, 10:13 AM)

Evo kako sam na kraju platio WoW, a posto je jednostavno, brzo i lako samo sam hteo to da podelim sa buducim igracima.
U Pireus banci trazite da vam otvore racun vezan za Visa Electron karticu.
To je dinarski racun cije otvaranje nista ne kosta i cije odrzavanje nista ne kosta, a omogucuje bilo kakvo placanje preko interneta.
Kad popunite obrasce za otvaranje, kartica vam stize za tri do cetiri dana. Pozovu vas da je uzmete, i vec tada mozete da uplatite na vas racun
onoliko koliko vam treba da platite nesto. Za dva-tri sata kartica je aktivna i uplata preko bilo kog sajta je moguca.
Sa racuna se skida dinarska protivvrednost cene u evrima a po kursu te banke u tom danu plus 1.5% provizije sto je vise nego prihvatljivo.
Da ponovim.
Racun NISTA ne kosta. Odrzavanje racuna NISTA ne kosta. Bez obzira koliko je racun neaktivan i koliko ima para na njemu nikada ga nece ugasiti. U roku od 4 DANA od zelje da nesto platite to mozete i da uradite. Provizija je zanemarljiva.
Ovo je, ja mislim, najjednostavniji i najjeftiniji nacin za placanje necega preko interneta.
(Moguce je da slicni, ili isti racuni postoje i u drugim bankama. Ja sam se raspitao u jos pet ili sest banaka ali uvek ima nesto.
NPR. Otvaranje kosta 100 dinara, odrzavanje kosta 100 din. , minimum na racunu je 200 evra, provizija je veca itd.)
e sad jos kazi da treba da imam 18. god i sve pada u vodu ..........