IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic
> Koliko kosta Gamecard
denmla
post Aug 8 2008, 04:03 PM
Post #1

Newbie
Group Icon

Group: Members
Member No.: 32,215

Koliko kosta gamecard, i da li je neko imao problema sa takvim nacinom placanja? Hvala
Go to the top of the page

+Quote Post
Infernalos
post Aug 8 2008, 04:39 PM
Post #2

Junior User
Group Icon

From: Serbia(Belgrade)
Member No.: 32,434

Kosta 2500 do 2700 dinara,ja se tako pretplacujm vise od godinu dana i nikada nisam imao probleme. smile.gif

+Quote Post
denmla
post Aug 8 2008, 04:50 PM
Post #3

Newbie
Group Icon

Pa to je mnogo skuplje od placanja preko banke. Nisam ocekivao.

A u kojim bankama ste vi koji placate preko Vise Virtuon? (Koje banke daju ovu karticu?)
Je li to iskljucivo devizni racun, i koliko vas kosta odrzavanje tog racuna?
Moze li se Visom Virtuon obavljati i druga placanja preko interneta?

(Ko odgovori na sva pitanja dobija pet bambija i dva kikija)

+Quote Post
netza
post Aug 8 2008, 04:53 PM
Post #4

eShop Admin
Group Icon

Group: VIP Group
From: Smederevo
Member No.: 31,000

Cena Gamecarda 2599 dinara.
www.komparator.rs/products/World-of-Warcraft-Game-Card-60-days-Europe.html
mozes i da porucis preko neta, saljemo po celoj srbiji.
Pozdrav
P.S.
Naravno da je skuplje, kada platis karticom, nemas ambalazu, nemas stampu, nemas troskove transporta....nemas 2-3 posrednika do krajnjeg kupca.

+Quote Post
denmla
post Aug 20 2008, 09:13 AM
Post #5

Newbie
Group Icon

Evo kako sam na kraju platio WoW, a posto je jednostavno, brzo i lako samo sam hteo to da podelim sa buducim igracima.

U Pireus banci trazite da vam otvore racun vezan za Visa Electron karticu.
To je dinarski racun cije otvaranje nista ne kosta i cije odrzavanje nista ne kosta, a omogucuje bilo kakvo placanje preko interneta.
Kad popunite obrasce za otvaranje, kartica vam stize za tri do cetiri dana. Pozovu vas da je uzmete, i vec tada mozete da uplatite na vas racun
onoliko koliko vam treba da platite nesto. Za dva-tri sata kartica je aktivna i uplata preko bilo kog sajta je moguca.
Sa racuna se skida dinarska protivvrednost cene u evrima a po kursu te banke u tom danu plus 1.5% provizije sto je vise nego prihvatljivo.

Da ponovim.
Racun NISTA ne kosta. Odrzavanje racuna NISTA ne kosta. Bez obzira koliko je racun neaktivan i koliko ima para na njemu nikada ga nece ugasiti. U roku od 4 DANA od zelje da nesto platite to mozete i da uradite. Provizija je zanemarljiva.

Ovo je, ja mislim, najjednostavniji i najjeftiniji nacin za placanje necega preko interneta.

(Moguce je da slicni, ili isti racuni postoje i u drugim bankama. Ja sam se raspitao u jos pet ili sest banaka ali uvek ima nesto.
NPR. Otvaranje kosta 100 dinara, odrzavanje kosta 100 din. , minimum na racunu je 200 evra, provizija je veca itd.)

+Quote Post
aaa334
post Aug 20 2008, 11:17 AM
Post #6

Member
Group Icon

Member No.: 31,047

Vidis dobra stvar,mozda batalim game card i probam tako

+Quote Post
uniX
post Aug 20 2008, 02:38 PM
Post #7

Member
Group Icon

Member No.: 32,796

QUOTE (denmla @ Aug 20 2008, 10:13 AM) *
Evo kako sam na kraju platio WoW, a posto je jednostavno, brzo i lako samo sam hteo to da podelim sa buducim igracima.

U Pireus banci trazite da vam otvore racun vezan za Visa Electron karticu.
To je dinarski racun cije otvaranje nista ne kosta i cije odrzavanje nista ne kosta, a omogucuje bilo kakvo placanje preko interneta.
Kad popunite obrasce za otvaranje, kartica vam stize za tri do cetiri dana. Pozovu vas da je uzmete, i vec tada mozete da uplatite na vas racun
onoliko koliko vam treba da platite nesto. Za dva-tri sata kartica je aktivna i uplata preko bilo kog sajta je moguca.
Sa racuna se skida dinarska protivvrednost cene u evrima a po kursu te banke u tom danu plus 1.5% provizije sto je vise nego prihvatljivo.

Da ponovim.
Racun NISTA ne kosta. Odrzavanje racuna NISTA ne kosta. Bez obzira koliko je racun neaktivan i koliko ima para na njemu nikada ga nece ugasiti. U roku od 4 DANA od zelje da nesto platite to mozete i da uradite. Provizija je zanemarljiva.

Ovo je, ja mislim, najjednostavniji i najjeftiniji nacin za placanje necega preko interneta.

(Moguce je da slicni, ili isti racuni postoje i u drugim bankama. Ja sam se raspitao u jos pet ili sest banaka ali uvek ima nesto.
NPR. Otvaranje kosta 100 dinara, odrzavanje kosta 100 din. , minimum na racunu je 200 evra, provizija je veca itd.)

e sad jos kazi da treba da imam 18. god i sve pada u vodu .......... mellow.gif mellow.gif

+Quote Post
reiser
post Aug 20 2008, 03:19 PM
Post #8

Forum Addict
Group Icon

Member No.: 30,211

morash

--------------------

+Quote Post
KreatoR91
post Aug 21 2008, 07:48 PM
Post #9

Member
Group Icon

From: Novi Bg
Member No.: 32,626

Ja samo karticom placam, kupujem u Games-u ili eventualno nekad u ComTrade-u.
Jednom sam se istripovao izgrebao samo onaj srednji deo, kad ono nema nista, odem sledeci dan da se zalim, kad ono, lik mi izgrebe sve a ono sifra bila milimetar nize. /face palm...

+Quote Post
Nemus
post Aug 22 2008, 12:06 PM
Post #10

Member
Group Icon

Group: Banned
Member No.: 32,872

QUOTE (KreatoR91 @ Aug 21 2008, 08:48 PM) *
Ja samo karticom placam, kupujem u Games-u ili eventualno nekad u ComTrade-u.
Jednom sam se istripovao izgrebao samo onaj srednji deo, kad ono nema nista, odem sledeci dan da se zalim, kad ono, lik mi izgrebe sve a ono sifra bila milimetar nize. /face palm...

Xexe to se i meni jednom desilo samo sto nisam iso da se zalim nego sam dao babi i ona izgreba sve biggrin.gif P.S u Com Trade je 2.499 kolko ja znam

--------------------
-Mamu jebes svima u PVP a jos uvek si govno :D.Uzivaj :P
-Sad si ti na redu :P
-Na trecem si accountu :P Imas 6 Meseci uplaceno juce.Sta jos oces.Uzivaj u ulozi Taurena :P
-Otiso u ruse xD
"За мене је Српство нешто највише што сам могао да добијем рођењем."

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

> Board Footer
Lo-Fi Version Time is now: 20th November 2008 - 09:57 PM

Internet Global News

Pacotes Reveillon Salvador | Shares | Credit Counseling | MPAA | Bad Credit Mortgages