Pa shta se deshava je, da cesh uvek igrati protiv full sezona3 likova...Ali kad kazhem full, mislim bash full, shoulderke + wep. :-) I dobijacesh po 13-16 ratinga za pobedu ili gubish isto toliko za poraz.

Ali vecina tih likova, recimo, 70%, imaju tu opremu zahvaljujuci druidu kome su platili da ih odvede do 2k, i sad kad kao imaju opremu, igraju neki combo bez druida (jer su, kao, zahvaljujuci svom skillu, uzeli 2k rating).
Buraz i ja ih dobijamo na tako proste fore, znachi, bukvalno, crossroads duel fore koristimo protiv njih, a oni jadnici ne znaju shta da rade kad pochnesh da im pordajesh.

Znachi, evo ti primer, igramo protiv full s3 warriora/full s3 restoshaman ekipe...Krenemo burst na warriora, ono, cheap shot -> mutilate -> kidney -> mutilate -> rupture, dok buraz pokushava da cc-uje shamana, kad warrior padne na 50%, Sivonja vanishuje

, chekam shamana da baci heal, shaman krece heal -> cheap shot -> udaram ga na autohit dok chekam opet heal -> buraz interceptuje sa felguardom -> heal -> kidney shot -> heal -> gouge(zbog combo poena koji trebaju za deadly throw koji ce popiti shaman) -> krene heal -> kick -> imam 1 ili 2 (zavisi ako je gouge critovao

) cp-a, udaljim se malo, chisto da mogu da ga gadjam, a znash da Arena rukavice daju 3 sekunde silence na deadly throw ako ubodesh protivnika dok kastuje ;D , krene lik opet da kastuje -> boom -> deadly throw -> 3 sec silence, warrior pada mrtav. vec imam spreman i gouge i kick, a nedugo posle toga i kidney.

To je samo jedna od fora koje prodajemo likovima.Da vidish druge...QQ Imamo 17:11 win:loss ratio, igrali smo znachi protiv, 10-ak druid/biloshta combo-a, izgubili smo samo dve.Prvu zato shto sam ja usrao stvar, a drugu zato shto je bio full s3 lock/druid kombo.Ubij ti to. ;D
Dodushe, i oni su nublari, moj buraz banishuje peta ovom locku da mu skine soul link i ostala sranja, na kratko vreme, ovaj posle nekog vremena provali da takodje ima banish i da mozhe da skine drugom locku soul link time.To su 2k druid+random rated timovi.Pokazuju "skill" i znanje o klasama.