IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic
> permanent ban, bla bla
yojimbo
post Jun 28 2008, 11:30 AM
Post #1

Newbie
Group Icon

Group: Members
Member No.: 31,166

Ovako, acc mi je hackovan i dobio sam ga nazad posle nekih 5 meseci... sta se desava, 2 glavna karaktera su mi prebacena na drugi realm i promenjena su im imena... To i nebi bilo strasno da u tih 5 meseci acc nije dobio permanent ban na placanje karticom iz meni nepoznatih razloga...

Sad, ne mogu da vratim likove, pisao sam blizzu ali oni kazu da permanent ban ne moze biti uklonjen, da li je neko imao slicnih iskustava i koje su mi opcije ostale?

Kobaya, Noxi ovde... Mozes misliti koliko sam smoren kad pisem iz Grcke, umesto da hladim bulju u moru ja pokusavam da resim problem.

Znaci ban je dobijen dok je acc bio van moje kontrole, nikad pre nisam imao slicnih problema jer koristim jednu istu karticu za placanje... i da.... da li postoji neki broj na koji bi mogao da direktno kontaktiram blizz. Hvala!
Go to the top of the page

+Quote Post
Infected1
post Jun 29 2008, 05:01 PM
Post #2

Advanced Member
Group Icon

From: Italy
Member No.: 30,643

ja ti mogu pomoci jedino savetom , j*bes wow uzivaj na moru pa vidi posle smile.gif

--------------------

+Quote Post
tatu
post Jun 29 2008, 05:20 PM
Post #3

Member
Group Icon

Member No.: 30,398

Ne nadaj se puno, sry ali u 99.98% ih boli dupe ko je, perm. ban je perm. ban :/

+Quote Post
kobaya
post Jun 29 2008, 06:20 PM
Post #4

Übergod
Group Icon

Group: Super Moderator
From: Smederevo
Member No.: 30,421

Eee, Noxi.Psihopato. xD
Brate, kontakitraj ih, objasni im shta je bilo, hack ovo ono, blabla, iskenjaj neku prichu, i zamoli ih da ti lepo vrate, ipak acc nije bio u tvom posedstvu tada, sada jeste, poshalji im podatke i ostale gluposti, i nadaj se pozitivnom odgovoru.
Ili, zovi blizz account and billing support, pa porazgovaraj sa njima preko fona, treba ti skype za to.
Za tu opciju, aj da sachekamo Silencera da prochita ovaj topic, i da odgovori.
Poshto on ima iskustva sa time.

Btw, Mikli hackovan acc. -.- Kinez mu vendorovao/obrisao t6 iteme + one silne epice (mace od vashj, shield iz MH-a) i ostalo. -.- Znachi, ubedachio se samo tako. :<

Ae, pali ti, hladi malo buljson, jebesh ovo sad. xD O tome kad se vratish. xD

+Quote Post
yojimbo
post Jun 30 2008, 01:07 PM
Post #5

Newbie
Group Icon

Cuo sam za miklu, smorio sam se i ja... jos ja mu dao 30 large brilll shardova i stotinak arcane dustova da mi proda kad izadje s4, osta i ja bez sigurne zarade...

Oaj moj loodi buraz nije nasao nikoga da mi odigra 10 partija sa palom ove nedelje, tako da necu kapovati 5k ;-/

+Quote Post
kobaya
post Jun 30 2008, 01:41 PM
Post #6

Übergod
Group Icon

Meh, sucks to be you.
Buraz i ja igrali kao mutavi 2v2 ove nedelje, znachi, bolje da ne igrash 2v2...

+Quote Post
yojimbo
post Jul 1 2008, 09:31 AM
Post #7

Newbie
Group Icon

QUOTE (kobaya @ Jun 30 2008, 01:41 PM) *
Meh, sucks to be you.
Buraz i ja igrali kao mutavi 2v2 ove nedelje, znachi, bolje da ne igrash 2v2...

E, sad mi javio buraz, odigrao je sa stormscionom 10 patrija u 2v2 ali mu je ping bip ~800ms-a pa nisu mogli nesto mnogo da urade (8-7 score) a kazi mi sta je sa 2v2, kapiram da je sad 1500-1700 pun high rated timova koje je trenutno nemoguce prebaciti?

Ja se sutra vracam kuci i prvo sto cu uradititi je da isfarmam markove za prstenje i neck/belt/boots pa se ondak bacam na arene ;-)

+Quote Post
kobaya
post Jul 1 2008, 11:11 AM
Post #8

Übergod
Group Icon

Pa shta se deshava je, da cesh uvek igrati protiv full sezona3 likova...Ali kad kazhem full, mislim bash full, shoulderke + wep. :-) I dobijacesh po 13-16 ratinga za pobedu ili gubish isto toliko za poraz. smile.gif Ali vecina tih likova, recimo, 70%, imaju tu opremu zahvaljujuci druidu kome su platili da ih odvede do 2k, i sad kad kao imaju opremu, igraju neki combo bez druida (jer su, kao, zahvaljujuci svom skillu, uzeli 2k rating).
Buraz i ja ih dobijamo na tako proste fore, znachi, bukvalno, crossroads duel fore koristimo protiv njih, a oni jadnici ne znaju shta da rade kad pochnesh da im pordajesh. smile.gif
Znachi, evo ti primer, igramo protiv full s3 warriora/full s3 restoshaman ekipe...Krenemo burst na warriora, ono, cheap shot -> mutilate -> kidney -> mutilate -> rupture, dok buraz pokushava da cc-uje shamana, kad warrior padne na 50%, Sivonja vanishuje smile.gif, chekam shamana da baci heal, shaman krece heal -> cheap shot -> udaram ga na autohit dok chekam opet heal -> buraz interceptuje sa felguardom -> heal -> kidney shot -> heal -> gouge(zbog combo poena koji trebaju za deadly throw koji ce popiti shaman) -> krene heal -> kick -> imam 1 ili 2 (zavisi ako je gouge critovao biggrin.gif ) cp-a, udaljim se malo, chisto da mogu da ga gadjam, a znash da Arena rukavice daju 3 sekunde silence na deadly throw ako ubodesh protivnika dok kastuje ;D , krene lik opet da kastuje -> boom -> deadly throw -> 3 sec silence, warrior pada mrtav. vec imam spreman i gouge i kick, a nedugo posle toga i kidney. smile.gif

To je samo jedna od fora koje prodajemo likovima.Da vidish druge...QQ Imamo 17:11 win:loss ratio, igrali smo znachi protiv, 10-ak druid/biloshta combo-a, izgubili smo samo dve.Prvu zato shto sam ja usrao stvar, a drugu zato shto je bio full s3 lock/druid kombo.Ubij ti to. ;D
Dodushe, i oni su nublari, moj buraz banishuje peta ovom locku da mu skine soul link i ostala sranja, na kratko vreme, ovaj posle nekog vremena provali da takodje ima banish i da mozhe da skine drugom locku soul link time.To su 2k druid+random rated timovi.Pokazuju "skill" i znanje o klasama. wink.gif

+Quote Post
kobaya
post Jul 3 2008, 03:21 PM
Post #9

Übergod
Group Icon

Bump.
Stevane, ajde pripomozi ovde, objasni kako da chovek kontaktira blizz preko skype-a i tako to.

+Quote Post
Silencer
post Jul 4 2008, 06:28 AM
Post #10

Administrator
Group Icon

Group: Root Admin
Member No.: 15,202

Na poslu sam radim, objasnicu oko 8 kad dodjem kuci smile.gif

--------------------

You're pro or you're a noob. That's the life.

+Quote Post
kobaya
post Jul 4 2008, 11:33 PM
Post #11

Übergod
Group Icon

/bump