IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic
> hakovan account?!?, rofl!
Dejan990
post Jul 25 2008, 02:21 PM
Post #1

Newbie
Group Icon

Group: Members
Member No.: 32,750

Account sam dobio od drugara, i igrao vec nekih mesec-dva, fino se zezao...i juce zavrsim sa igranjem oko pola 2...lagnem u krevet sutra ustajem i da se ulogujem...kad nece...izbaci mi message da sam uneo pogresan user i pass i tako opet i opet i opet...probao sam na wow-europe da se ulogujem, ali ni tamo nece...probao sam da retrivujem pass, ali ne moze jer je neko promenio email adresu...btw ceo acc je glasio na mene...a taman sam pre 2 dana kupio game card i pretplata istice u septembru...daj pomozite ljudi koga da kontaktiram, da pisem...nije mi ni frka zbog charctera...ali bar da mi se vrati acc!
Go to the top of the page

+Quote Post
Maxeus
post Jul 25 2008, 02:28 PM
Post #2

Newbie
Group Icon

From: Zemun
Member No.: 32,632

pogledaj ovde http://forums.wow-europe.com/board.html;js...11079&sid=1

--------------------

Burning Steppes Administrator, http://www.realmhistory.net

+Quote Post
necans
post Jul 25 2008, 03:47 PM
Post #3

Forum God
Group Icon

Member No.: 30,416

Ne razumem...Jel' ti je drug dao (on je pre koristio) taj acc,ili ti je poklonio igru pa si ti napravio acc na svoje ime i prezime,e-mail itd.?

--------------------

Posetite,ne bi vam smetalo,a opustili bi se. Suplji Kotlic - Presipanje iz Supljeg u Prazno!

+Quote Post
kobaya
post Jul 25 2008, 03:57 PM
Post #4

Übergod
Group Icon

Group: Super Moderator
From: Smederevo
Member No.: 30,421

Idi na wow-europe -> account and billing support, i tamo nadji opciju Hacked account ili Compromised, ne znam tachno shta je, poshalji im mail, reci ime tvog hackovanog acc-a, objasni shta je bilo.Trazhice ti info, tj, skeniranu lichnu kartu/pasosh i da imash CD key'eve.Account ce ti suspendovati dok se to ne reshi, reci im i da su ti mail chak promenili, ostavi svoj pravi mail da ti blizz vrati kad se utvrdi da je tvoj acc.
A u medjuvremenu, skini Kaspersky internet security ili NOD32, i neki anti-spyware programchic, skeniraj ceo komp i brishi viruse/spyware/keyloggere koje imash na njemu.Ako, u najgorem sluchaju, ne mozhesh da obrishesh neki virus -> Format C: enter <- ti ne gine.

p0z i srecno

Edit:
http://www.wow-europe.com/en/support/ca-article.html

Nemoj da zaboravish da naglasish da ti je email promenjen.Blizzard kako je zatucan u mozak, poslace odgovor na taj drugi mail.

--------------------

+Quote Post
joximovic
post Jul 26 2008, 02:17 AM
Post #5

Advanced Member
Group Icon

From: Bijeljina - Beograd :P
Member No.: 31,411

taman sam i ja krenuo da pokrenem ovakvu temu, kad eto neko vec napravio.
Ne mogu jos da verujem sta mi se desilo... Pre 4 dana zove me drug da hitno resetujem pass, kaze izgleda ti neko hackovao acc. Ja udjem, ono stvarno tako... pokupio mi sve stvari, uzeo sve golde, sreca pa nije unistio t6 na warrioru. To je ostavio.
Ja ispizdim, prijavim GM-u, kaze vratice iteme/stvari dok se istraga zavrsi.
Nekako i prebolim to. Promenim komp posto sam kad je hack bio igrao na drugom kompu. Na ovom novom imam kaspersky i spybot. Uradim full deep scan, ocistim sve... Kad preksinoc... opet mi drug javlja : kaze ulazi opet, izgleda hack opet.
Ja udjem, kad opet. Pokupio opet citavu guild banku (koja je bila obnovljena), ovaj put unistio i weapron, gun, trinket x2, ring na warrioru... samo ostavio t6 opet. Sve badgeve od heroica unistio....
Sve ukupno stete oko 20 000 golda plus neki itemi koji ne mogu da se kupe.
Nemam ideju sta vise da radim kad mi je kroz kaspersky upao u komp?!
Cuo sam negde da ima neki program koji se placa ne znam tacno koliko para... kao sa njim wow je siguran 100%. Jel ko cuo ista oko toga. Razmisljam i to da kupim, stvarno vise ne znam sta da radim.
Ako ko ima savjet jos neki, ili je cuo za taj program i zna gde mogu da ga kupim, nek napise plz.
Ty

--------------------

Remember to take all things in moderation, but not and World of Warcraft :)

+Quote Post
Galerius
post Jul 26 2008, 02:37 AM
Post #6

Moderator
Group Icon

Group: Super Moderator
From: Равна Гора
Member No.: 30,419

nije program vec hardwerski dao, i ne mozes da ga dobijes u srbiji, nema nas na spisak....nismo podobni -.-

--------------------

http://galerius-frostmane.blogspot.com/

"За мене је Српство нешто највише што сам могао да добијем рођењем."

+Quote Post
runjah
post Jul 26 2008, 09:36 AM
Post #7

Forum Addict
Group Icon

From: Bg
Member No.: 30,166

QUOTE (joximovic @ Jul 26 2008, 02:17 AM) *
taman sam i ja krenuo da pokrenem ovakvu temu, kad eto neko vec napravio.
Ne mogu jos da verujem sta mi se desilo... Pre 4 dana zove me drug da hitno resetujem pass, kaze izgleda ti neko hackovao acc. Ja udjem, ono stvarno tako... pokupio mi sve stvari, uzeo sve golde, sreca pa nije unistio t6 na warrioru. To je ostavio.
Ja ispizdim, prijavim GM-u, kaze vratice iteme/stvari dok se istraga zavrsi.
Nekako i prebolim to. Promenim komp posto sam kad je hack bio igrao na drugom kompu. Na ovom novom imam kaspersky i spybot. Uradim full deep scan, ocistim sve... Kad preksinoc... opet mi drug javlja : kaze ulazi opet, izgleda hack opet.
Ja udjem, kad opet. Pokupio opet citavu guild banku (koja je bila obnovljena), ovaj put unistio i weapron, gun, trinket x2, ring na warrioru... samo ostavio t6 opet. Sve badgeve od heroica unistio....
Sve ukupno stete oko 20 000 golda plus neki itemi koji ne mogu da se kupe.
Nemam ideju sta vise da radim kad mi je kroz kaspersky upao u komp?!
Cuo sam negde da ima neki program koji se placa ne znam tacno koliko para... kao sa njim wow je siguran 100%. Jel ko cuo ista oko toga. Razmisljam i to da kupim, stvarno vise ne znam sta da radim.
Ako ko ima savjet jos neki, ili je cuo za taj program i zna gde mogu da ga kupim, nek napise plz.
Ty

to ti je kao sa kondomima..nije 100% zastita..najverovatnije imas neki addon koji u sebi sadrzi trojanca..nakon prvog haxa si trebao da obrises citav wtf folder i skines nove(i proverene)..
ako si skinuo neki ultra/giga/mega/extra perverzni add koji je tek izasao onda mozes da pretpostavis gde je bio trojanac..

+Quote Post
necans
post Jul 26 2008, 09:52 AM
Post #8

Forum God
Group Icon

Member No.: 30,416

A da ti nije mozda ortak to sve unistio? biggrin.gif

kek biggrin.gif

sace odgovor "ma ne bi on to on mi je ortak" lol =D

--------------------

Posetite,ne bi vam smetalo,a opustili bi se. Suplji Kotlic - Presipanje iz Supljeg u Prazno!

+Quote Post
bharthas
post Jul 26 2008, 04:38 PM
Post #9

Newbie
Group Icon

Member No.: 32,753

uhh to ce biti malo teze jer ti je i e-mail promjenjen ali evo kako mozes.
Kontaktiraj blizzard na ovom site-u
http://wow-europe.com/en/support/accountbilling.html
imas da ih kontaktiras u web formi znaci fino im objasni sta se desilo kako i onda moras da cekas 3-4 dana da ti odgovore. Najvjerovatnije je da ce ti poslati poruku da im posaljes secret question, secret answer, broj game carda kojim si uplatio (zato nebacaj gamecard), full name, adresu, i mozda ce ti traziti e mail ali posto ti je promjenjen onda nece. Ukoliko nemognes ovako moraces da ih pozoves na telefon ( besplatni su telefoni) imas na ovoj stranici brojeve i nadji nekoga ko zna engleski il ti pricaj ako znas. Uglavnom neces moci da vratis account za 1 dan ili 2 sigurno tako ako ti vrate izgubices nekoliko dana sto si uplatio al eto bolje da ti vrate neg da ga izgubis skroz. Ako ti jos sta zatreba samo napisi.
BTW jesi ti promjenio password email i to kadsi uzeo od jarana account? i jeli ti dao secret queton i answer kad ti je davao accoutn jer ce ti trebati da vratis account. A imas ljudi koji tako daju username i password i nakon pola godine vrate account sa answerom i questionom lik nabijen na 70 oprema je tu smile.gif. Et nadam se da sam ti pomogao.

+Quote Post
joximovic
post Jul 26 2008, 07:17 PM
Post #10

Advanced Member
Group Icon

From: Bijeljina - Beograd :P
Member No.: 31,411

QUOTE (necans @ Jul 26 2008, 10:52 AM) *
A da ti nije mozda ortak to sve unistio? biggrin.gif

kek biggrin.gif

sace odgovor "ma ne bi on to on mi je ortak" lol =D

Ma kakav ortak, nema govora o tome, nikome nisam davao acc.
Danas mi bas GM vratio sve sto mi je uzeto... ali opet, cuo sam ... ako se opet to desi, vise ne vracaju, kao svaki sledeci put je moja greska sto se nisam osigurao. Tako da moram naci neku extra zastitu... ne znam koju i kakvu... ali moram.

--------------------

Remember to take all things in moderation, but not and World of Warcraft :)

+Quote Post
Pile
post Jul 27 2008, 01:04 PM
Post #11

Advanced Member
Group Icon

From: BG
Member No.: 31,896

ista stvar kod mene kao u postu #1...
jel mora da se skenira licna karta/pasos? xD
imam sav ostali info

--------------------
Fifty thousand gold a year in child care and they call it a cult?!

+Quote Post
Pile
post Jul 27 2008, 07:02 PM
Post #12

Advanced Member
Group Icon

Po