|
|
 |
|
|
|
Aug 3 2008, 02:22 PM
|
 |
|
 |
|

Advanced Member
Group: VIP Group
From: Korgath, USA
Member No.: 30,032
|
|
 |
|
 |

|
Hey Everyone. Gledajuci filmice cure-gaminga, sk-gaminga i tako dalje dosao sam na zamisao o formiranju WoW-Serbia Guilda koji bi nadam se u Wotlk-u bio jedan od top gildova. S ozbirom da su i Sk i Curse guildovi oformljeni posle tih istih zajednica, ne vidim razlog zasto ne bi mogli oformiti WoW-Serbia Guild.
Kada nova ekspanzija izadje, gear koji imamo sada nece igrati apsolutno nikakvu ulogu, tako da bi guild poceo da funkcjonise u smislu levelovanja likova do 80 pa zatim nabavljanja gear-a. Siguran sam da uz ovaj site i ljude na njemu, guild bi mogao biti jedan od top guildova.
Server na kojem bi igrali nije bitan, trasfer je jeftin a u sustini kada bi ovo brzo skontali levelovanje jos jedne 70ke ne bi bilo tesko. Horda ili Alliance, na vama je !
Sta mislite ?

|
|
|
|
|
|
|
Aug 3 2008, 02:41 PM
|
 |
|
 |
|

Forum God
Group: Members
From: Beograd
Member No.: 31,159
|
|
 |
|
 |

|
ne bi s cowboyOm u guild....

"He who makes a beast out of himself, gets rid of the pain of being a man" A7X"Indestructible Determination that is incorruptible From the other side A terror to behold Annihilation will be unavoidable Every broken enemy will know That their opponent had to be invincible Take a last look around while you're alive I'm an indestructible master of war" DISTURBEDSilence! I killh you! QUOTE (cowboy @ Mar 18 2008, 12:16 PM)  EDIT: posto svi govorite da sam dobar tank, ustvari, ja to i jesam :o. ^---Said ultra mega giga skilled frost mage called Cowboy :P
|
|
|
|
|
|
|
Aug 3 2008, 04:37 PM
|
 |
|
 |
|
Member
Group: Members
Member No.: 32,796
|
|
 |
|
 |

|
QUOTE (kobaya @ Aug 3 2008, 05:28 PM)  Realno, svi su za, a kada dodje vreme za to, nikome se ne igra. :c realno tacno,,,,,
|
|
|
|
|
|