I feel the magic rushing in I feel the heavenworks ascend like a sun within All my travail is on the wane A lucid bliss sets in, and the world sails away
I feel it... the omniverse exists within me Every molecule in my body is ablaze with cosmic fire I have forsaken my humanity forever... I, who now walk with the gods amongst the endless stars!
Group: Super Moderator
From: Smederevo
Member No.: 23,819
Glavni i odgovorni za plague WoW addictiona u Smederevu. Počev od prve verzije bete do dana današnjeg, addict ostao addict a i skoro svi ostali koji su zaraženi u lancu koji se raširio za samo nekoliko dana.
Ti si igrao na dmaw mozhda?? Poshto ja znam tj poznati su mi onako iz secanja goranbat i longkara (mada je kolko se secam bio warr ili je to neka druga kara)Anyway ako si na fmane pozdravi throdwella(ili mu nick bio throd-loladin)ako ga znash tako mu bio nick na dmaw i ne znam jer sakalscg josh uvek igra (mage)a mozhda i mene znash mada dok ste vi otprilike dingovali 60 ja sam bio 50 pa sam se prebacio na hordu u silvanas
Member No.: 23,819
Executus. I ta sylvana je odavno zaboravljena ovo ti je horde version na steroidima
Glavni i odgovorni za plague WoW addictiona u Smederevu. Počev od prve verzije bete do dana današnjeg, addict ostao addict a i skoro svi ostali koji su zaraženi u lancu koji se raširio za samo nekoliko dana.
Member No.: 30,421
Ne obracajte pazhnju na lag. Download-ovao sam nekih 30 mb muzike kada sam screen-ovao. I respeccovao sam lika u dagger specc. Tj, assasination, 34/5/13 atm.
Group: Members
Member No.: 30,527
Kako da ukljucim da mi prikazuje odbrojavanje za spell cooldown u vidu brojeva,a ne u vidu neke skale.... To mi bilo pre namesteno,al' samo se odjedanput iskljucilo i neznam kako sad to da vratim!