IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic
> WowAceUpdater, Ace2 addon updater
Silencer
post Aug 19 2007, 01:29 AM
Post #1

Administrator
Group Icon

Group: Root Admin
From: Smederevo
Member No.: 15,202

Ko koristi addone zna kakav je posao da ih non stop ažurira. Od izlaska Burning Crusade Ace2 addoni su postali veoma popularni i samim tim ih je sve više, a skidanje i ažuriranje istih zna da bude veoma komplikovan posao. WoWAceUpdater je tu da vam olakša taj posao.

Ovaj program će vam omogućiti da na najednostavniji način ažurirate vaše Ace addone. Kada ga prvi put startujete on će skinuti listu addona sa http://files.wowace.com. Program će takodje i naći gde vam je instaliran WoW, a takodje će i pogledati vašu bazu addona koju trenutno imate instaliranu.

Jednostavnim klikom na Check Box bilo kog addona i klikom na "Update Checked Addons" iz File Menu (ili pritiskom na F12) program sam počinje da skida addon i instalira novu verziju, sve to uz lep jednostavan grafički prikaz šta program trenutno radi.

Da bi ste skinuli ovaj program imate više načina:

Interner Explorer:
http://www.wowace.com/wau/publish.htm ako koristite IE samo kliknite na ovaj link i instalirajte program uživo putem sajta.

Mozzila Firefox:
Isti link kao i za IE, samo će vam biti potreban dodatni addon za Firefox https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1608

Ili ručno:
http://www.wowace.com/wau/setup.exe

Zahtevnost:

* "Operating System: 32-bit MS Windows (NT/2000/XP)"
* .NET 2.0 Runtime - dostupan sa MSDN
* Morate da dodate wowace.com kao trusted sajt u Internet Exploreru da bi ste zaobišli "Cannot Launch application" Error i startovanje IE u elevated modu.

--------------------

You're pro or you're a noob. That's the life.
Go to the top of the page

+Quote Post
Ironic
post Oct 13 2007, 12:41 PM
Post #2

Cool Junior
Group Icon

Group: Members
Member No.: 31,792

Ok skinuo sam i dobijam sledeci error

An error occured attempting to install WowAceUpdater

The following error occurred attempting to install 'C:\Documents and Settings\USER\Desktop\WowAceUpdater.application':
"The system cannot find the file specified. "

See the setup log file located at 'C:\DOCUME~1\USER\LOCALS~1\Temp\VSD1E.tmp\install.log' for more information.

:S

--------------------

DISCIPLE OF MAYDIE

+Quote Post
mast3r
post Oct 13 2007, 01:44 PM
Post #3

Cool Junior
Group Icon

Group: VIP Group
From: Vek'Nilash, Executus
Member No.: 30,204

QUOTE(Ironic @ Oct 13 2007, 01:41 PM) *
Ok skinuo sam i dobijam sledeci error

An error occured attempting to install WowAceUpdater

The following error occurred attempting to install 'C:\Documents and Settings\USER\Desktop\WowAceUpdater.application':
"The system cannot find the file specified. "

See the setup log file located at 'C:\DOCUME~1\USER\LOCALS~1\Temp\VSD1E.tmp\install.log' for more information.

:S

Stole... wink.gif
Koristi IE za instalaciju... a ne FF

--------------------

+Quote Post
Ironic
post Oct 13 2007, 02:57 PM
Post #4

Cool Junior
Group Icon

G seronjo pa zar te i ovde ima smile.gif Jao nesreco izdao si nas biggrin.gif jebo te lock

OnTopic

Fala probacu

Edit:

Hvala radi

Edit2:

E sad neka meni neko objasni nessto. Odradio sam update svih instlairanih addona i pokrenuo igru. Kada sam usao moj UI je bio savrseno DEFAULT ni jedan addon nije radio iako su bili loadovani. I dalje postoje crpe memoriju ali jednostavno ne funkcionisu.

Primera radi ukucam /quartz i kaze da komanda ne postoji..... Jer to problem sa ace2 addonima inace ili jednostavno ja radim nesto katastrofalno pogresno?

--------------------

DISCIPLE OF MAYDIE

+Quote Post
mast3r
post Oct 15 2007, 04:41 PM
Post #5

Cool Junior
Group Icon

Group: VIP Group
From: Vek'Nilash, Executus
Member No.: 30,204

QUOTE(Ironic @ Oct 13 2007, 03:57 PM) *
G seronjo pa zar te i ovde ima smile.gif Jao nesreco izdao si nas biggrin.gif jebo te lock

OnTopic

Fala probacu

Edit:

Hvala radi

Edit2:

E sad neka meni neko objasni nessto. Odradio sam update svih instlairanih addona i pokrenuo igru. Kada sam usao moj UI je bio savrseno DEFAULT ni jedan addon nije radio iako su bili loadovani. I dalje postoje crpe memoriju ali jednostavno ne funkcionisu.

Primera radi ukucam /quartz i kaze da komanda ne postoji..... Jer to problem sa ace2 addonima inace ili jednostavno ja radim nesto katastrofalno pogresno?

Obavezno loaduj Out Of date...

[offtopic]Lock keva samo DoTove seva![/offtopic]

--------------------

+Quote Post
Ironic
post Oct 15 2007, 04:56 PM
Post #6

Cool Junior
Group Icon

Aman bre G nisam mutav ^^ naravno da sam Load Out Of Date ali i dalje ne radi. Kao da bilo koji addon ciju noviju verziju instaliram jednostavno ne ucita se na UI nego samo crpi memoriju. :S

--------------------

DISCIPLE OF MAYDIE

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

> Board Footer
Lo-Fi Version Time is now: 21st November 2008 - 06:14 AM

Internet Global News

Pacotes Reveillon Salvador | Gadget Reviews | Credit Counseling | Free Ringtones | Bad Credit Mortgages